Pozdravljeni, sem Patrik, jaz sem tisti, ki za vas izdela celovito spletno stran ali trgovino.

Patrik Rubin, Žerovinci 52C, 2259 Ivanjkovci, Slovenija
(+386) 040-780-959
patrik@rubin1.si
 

O meni

V prvi vrsti
sem…

Navaden človek in dijak iz osrčja Prlekije. Moja posebnost so kakovostne in nadstandardne spletne storitve za vas dragi kupci, niste le moji kupci, temveč tudi partnerji s katerimi lepšam svet in skupaj soustvarjam izredne projekte. Filozofija temelji na razvoju učinkovitih, uporabniku prijaznih in času modernih spletnih rešitev, v katerih se takoj opazi kakovost storitve.

Kontakt

Prlekweb
odlika…

Mojim prlekweb obstoječim in novim bodočim strankam nudim le malo, a kvalitetno izbiro storitev izdelave spletne strani, spletne trgovine, postavitev e-poštnega strežnika s predalom, postavitev lastnega oblaka, pomoč pri postavitvi katere druge spletno-aplikativne rešitve ter nudim tudi pomoč pri urejanju ter optimizaciji spletnih strani, aplikacij in spletnih trgovin, med drugimi, pa še vam lahko pomagam poiskati primernega ponudnika gostovanja glede na vaše potrebe.

Naša ponudba

Prlekweb
postopki…

Za prlekweb izdelavo spletne strani ali trgovine rabite aktivno gostovanje in domeno, če to imate lahko z izdelavo že takoj začnemo. Glede na vaše grafične želje in dejavnosti podjetja vam pripravim predogled večih predlog (dizajnov), za enega se lahko odločite ter zanj plačate licenco. Nato vam postavim WordPress CMS sistem na vaši domeni, potem pa še le sledita izdelava spletne strani (vnos vsebine – besedilo, slike, grafi…) in optimizacija strani (izboljšanje hitrosti, SEO optimizacija).

Naši projekti