Pozdravljeni, sem Patrik, jaz sem tisti, ki za vas izdela celovito spletno stran ali trgovino.

Patrik Rubin, Žerovinci 52C, 2259 Ivanjkovci, Slovenija
(+386) 040-780-959
patrik@rubin1.si
 

Storitve

73 Projektov

Za mano imam že kar 73 dokončanih projektov in 73 zadovoljnih strank. Bodite vi naslednja 74, 75, 76, 77… zadovoljna stranka.

2164 Preteklega

Z že dokončanimi projekti, ki jih je kar 73, pri meni hitro teče čas. Bodite moja naslednja stranka, zagotovo boste zadovoljni.

24/7 Dosegljivi

Vi kar ne odlašajte, če vas kaj zanima mi kar pišite, saj sem za vas vedno dosegljiv in to kar 24 ur, vse dni v letu za nove in obstoječe stranke.
Enostavno in jedrnato.To je celota.
Dizajn 0
Marketing 0
Programiranje 0
Risanje 0

KAJ SPLOH JE SPLETNA STRAN?

To je nadbesedilni dokument, katerega prikaže vaš brskalnik, na njej so lahko različne vsebine. Sama struktura strani se sestavi s programskim jezikom, po navadi je to HTML, vendar je danes uporaba t.i. CMS sistemov bistveno lažja. Jaz vam lahko po želji izdelam posebno HTML stran, a v večini primerov je za mene in končenga uporabnika lažja uporaba sistema CMS, zato najraje uporabim WordPress. Spletne strani in trgovine zaradi lahkotne uporabe razvijem s pomočjo platforme WordPress, za določeno domeno, ki gostuje pri določenem ponudniku gosotvanja.

IZDELAVA PRLEKWEB STRANI:

Za izdelavo spletne strani rabite aktivno gostovanje in domeno, če to imate lahko z izdelavo že takoj začnemo. Glede na vaše grafične želje in dejavnosti podjetaja vam pripravim predogled večih predlog (dizajnov), za enega se lahko odločite ter zanj plačate licenco. Nato vam postavim WordPress CMS sistem na vaši domeni, po tem pa še le sledita izdelava spletne strani (vnos vsebine – besedilo, slike, grafi…) in optimizacija strani (izboljšanje hitrosti, SEO optimizacija).

IZDELAVA PRLEKWEB TRGOVINE:

Pri spletnih trgovinah je stvar podobna, a nekoliko drugačna. Sam proces glede gostovanja in izbire predloge je podoben, kot pri izdelavi spletne strani. Se pa stvari zavlečejo pri vzpostavitvi vmensika za omogočanje trgovanja in pri vnosu vaših izdelkov (v kolikor jih imate veliko). Postopek optimizacije pa je identičen kot pri spletnih straneh.

POSTAVITEV APLIKACIJE:

Razvoj in postavitev aplikacij pa je niša za sebe. Pri izdelavi se osredotočim na MySql baze in programski jezik HTML, CSS in PHP, saj aplikacije bazirajo na PHP programskem jeziku, pa le te morajo biti povezane z t.i. podatkovno bazo, kjer so vnešeni vsi uporabniki, podatki, lastnosti neke storitve itd. Aplikacij po meri ne izdelujem, temveč ponujam pomoč pri postavitvi in optimizaciji splošnih aplikacij. Postavim vam lahko lastnen oblak za dokumente, lasten e-poštni strežnik, med drugimi vam še omogočam postavitev drugih že obstoječih aplikativnih rešitev.

,,

Z njimi je bilo sila enostavno delati, projekt pa so izvedli 1,2,3 hitro.

,,

Izdelali so mi spletno stran, ker so obiski narasli sem jih prosila še za izdelavo trgovine, res so super.

,,

Ker se nahajam v Prlekiji sem hotel za gostilno spletno stran, a je težko bilo najti kvalitetnega in ugodnega ponudnika, dokler nisem naletel na prlekweb, superca.

“Sem prijazen, jedrnat in odziven oblikovalec ter programer. Za vas 1,2,3 ustvarim spletno stran ali  spletno trgovino.”